Ο ΠΑΟΚ κρατούσε μέχρι το 67’ το πολύτιμο διπλό, όμως εκείνη τη στιγμή ο Κώστας Μήτρογλου… όπλισε και χάρισε στον Ατρόμητο το βαθμό της ισοπαλίας, γράφοντας το τελικό 1-1!

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τις νίκες τους, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ και κινδυνεύουν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να χάσουν… επαφή με την πρώτη θέση! Το σκορ στην αναμέτρηση του Περιστερίου άνοιξε με πολύ όμορφο πλασέ ο Σαλπιγγίδης στο 29’.

Για τους Περιστεριώτες αυτός ήταν ο δεύτερος βαθμός στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια.

To ματς

Ευκαιρία για τους μεν. Ευκαιρία και για τους δε. Για τον Ατρόμητο να σκαρφαλώσει κι άλλο στην βαθμολογία και για τον ΠΑΟΚ να μπει στο κόλπο της πρωτιάς και του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν περισσότερες πρωτοβουλίες. Μπορεί να έκαναν αισθητή την παρουσία από το ξεκίνημα με Επστάιν και Ιγκλέσιας, ωστόσο δεν έδειχναν να μπορούν να φτάσουν με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία.

Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ παρουσίαζε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Ο Μπόλονι έβαλε «γκάζια» κάτι που λειτούργησε με μαγικό ραβδάκι -τουλάχιστον για τον Λάζαρ. Δεν πέρασαν παρά λίγα δευτερόλεπτα κι ο Ρουμάνος έβγαλε σε θέσης τον Σαλπιγγίδη, με τον διεθνή φορ να δείχνει την κλάση του και να τελειώνει ιδανικά την φάση.

Ο Δώνης επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του προχωρώντας σε εσωτερικές αλλαγές έκανε εσωτερικές αλλαγές και αφού δεν τα κατάφερε, συνέχισε με την είσοδο των Μπρίτο, Καραμάνου στο δεύτερο μέρος. Με τον Αναστασάκο έριξε ένα καθαρά επιθετικό σχήμα και αποζημιώθηκε.

Ο Μήτρογλου κατέθεσε ένα ακόμη δείγμα της εκτελεστικής του δεινότητας, με τις φωνές των φιλοξενούμενων για οφσάιντ, να μην επισκιάζονται από εκείνες της εξέδρας. Ωστόσο όσοι περίμεναν ο Ατρόμητος να πιέσει και για δεύτερο τέρμα, είδαν τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί -έστω και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46’ Μπρίτο), Φυτανίδης, Τόμας, Ιγκλέσιας (63’ Αναστασάκος), Σφακιανάκης (46’ Καραμάνος), Δημούτσος, Γκαρσία, Επστάιν, Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (82’ Ίβιτς), Λίνο (76’ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Πηγή: sday.gr