Στην οδό Αχαρνών 5 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας αλλοδαπού υπηκόου Αφγανιστάν και με την απειλή όπλου και χρήση αιχμηρών αντικειμένων, τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρις στιγμής χρηματικό ποσό και τσάντα με προσωπικά έγγραφα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο Μαρούσι οδός Πατριάρχου Γρηγορίου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε S/M και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο δράστης αναζητείται.

Στο Γαλάτσι οδός Ρέας, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας ημεδαπού, και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας και εισιτήρια.

Στην Αθήνα οδός Βελβένδου, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας και αναζητείται άγνωστος συνεργός του, γιατί με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ημεδαπή τσάντα.

Στη Νίκαια οδός 7ης Μαρτίου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και αναζητούνται.

Στο Περιστέρι οδός Θηβών, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε ταχυφαγείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Πηγή: skai.gr