Μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που ξεκίνησε να πέφτει από το πρωί, η «βασίλισσα του βορρά” πήρε μια άνετη νίκη με σκορ 3-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Στο 20′ ο Ολαϊτάν με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου!     
Στο 34′ ωραία ενέργεια του Μπαργκάν και σουτ έξω από την περιοχή, αποκρούει δύσκολα ο Αποστόλου, ο Καλογέρης παίρνει το ριμπάουντ και με νέο σουτ από κοντά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Γιαννιτσών. Στο 39’ μετα από ωραία προσπάθεια του Κάντι, πέρασε τρεις αντιπάλους από δεξιά και πριν προλάβει να πλασάρει τον Αποστόλου ανατράπηκε από πίσω από τον Χατζόγλου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Κάντι και έγραψε το 2-0. 
 
Στο 69′, μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ο Μπαργκάν με κεφαλιά κάνει το 3-0 .με αυτή την νίκη η ομάδα της Βέροιας πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 49 βαθμούς. Δύο βαθμούς πίσω βρίσκεται ο Πανθρακικός ο οποίος έστω και δύσκολα νίκησε στην Κομοτηνή τον Φωκικό με 1-0.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ: Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπαργκάν, Λανγκλέ, Ντιέ, Ολαϊταν, Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Παπαδόπουλος, Μπεκα, Στεφανίδης.

 
Η εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό
 *Κλειστή και πάλι η εξέδρα των επισήμων για τους φιλάθλους της ομάδας.
*Η κακοκαιρία κράτησε μακριά από το γήπεδο τους φιλάθλους. Δεν ξεπερνούν τους 250 οι φίλαθλοι
*Υπό βροχή το ματς
Αρχίζει το ματς
* Η Βέροια έχει μπει στο ματς…απαιτητικά και ψάχνει το γρήγορο τέρμα. Έχει κλείσει την Αναγέννηση στο μισό γήπεδο αλλά δεν δημιούργησε ακόμη επικίνδυνη τελική προσπάθεια.
11′ Αντεπίθεση της Αναγέννησης. Σέντρα του Στεργίδη από δεξιά, τακουνάκι του Στεφανίδη, εξουδετέρωσε ο Καντιμοίρης εύκολα.
20′ ΓΚΟΛ 1-0: Δυνατό σουτ του Ολαϊτάν από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
*Αυξήθηκαν οι φίλοι της Βέροιας. Τώρα είναι 850 περίπου φίλαθλοι
30′ Η Βέροια διατηρεί τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να απειλεί τον Αποστόλου. Από την άλλη, τα Γιαννιτσά προσπαθούν να βγουν από μπροστά, αλλά έχουν πολλές δυσκολίες στην ανάπτυξη παιχνδιού.
34′ Σουτ του Μπαργκάν από το ύψος της περιοχής, απόκρουσε Αποστόλου, η μπάλα έφτασε στον Καλογέρη ο οποίος από την μικρή περιοχή, σε κενή εστία, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
 40′ ΓΚΟΛ 2-0: Ανατροπή του Κάντι από τον Χατζόγλου, και υπόδειξη πέναλτι. Ο Χατζόγλου αποβλήθηκε. Ο Κάντι με εύστοχο κτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Λήξη ημιχρόνου
Η Βέροια ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κυριάρχησε από την αρχή, πέυχε δυο γκολ χωρίς να δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες και πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0 αλλά και με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Χατζόγλου. Η φιλοξενούμενη Αναγέννηση έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
51′ Σουτ του Ολαϊτάν, κατάληξε άουτ
52′ Λάθος γύρισμα του Μπέκα, παραλίγο αυτογκολ
63′ Στεργίδης μπήκε στην περιοχή της Βέροιας, σουτ υπό πίεση απόκρουσε ο Καντιμοίρης
64′ Μπαργκάν σε καλή θέση, σουτ, απόκρουσε ο Αποστόλου
69′ ΓΚΟΛ 3-0: Σέντρα του Γεωργιάδη, Μπαργκάν κεφαλιά ψαράκι και η μπάλα στα δίχτυα
71′ Γυριστό σουτ του Κάντι, απόκρουσε ο Αποστόλου
78′ Βεργώνης μόνος στην περιοχή, απόκρουσε ο Αποστόλου
79′ Σέντρα του Ολαϊτάν, κεφαλιά Βεργώνης, απόκρουσε ο Αποστόλου
85′ Ο Καλί μπήκε μόνος, αντί να πλασάρει “έσπασε” την μπάλα δεξιά, αλλά δεν ακολουθούσε κανείς συμπαίκτης του
Τέλος αγώνα
Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης 
Το φιλμ του αγώνα: flnews.gr
Φωτο: pliroforiodotis.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα