Την νίκη θέλει η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία υποδέχεται το Σάββατο (21/04, 19:00) στο Δημοτικό στάδιο την «φορμαρισμένη» ΑΕΛ Καλλονής, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα της Βέροιας  θέλει πάση θυσία το τρίποντο ώστε να παραμείνει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους από τον δεύτερο Πανθρακικό, ο οποίος έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον Πανσερραϊκό.  

Ο Δημήτρης Καλαιτζιδης θα  έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού επιστρέφει και ο Νίκος Γεωργιάδης που εξέτισε την ποινή του και θα πάρει και πάλι τη θέση του στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Η προσέλευση των φιλάθλων αναμένετε μεγάλη αν και ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά. Να υπενθυμίσουμε ότι οι γυναίκες και οι άνεργοι  μπαίνουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δείχνοντας την κάρτα ανεργίας στην είσοδο του γηπέδου.

Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής:  Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Καλογέρης, Ντιέ, Βεργώνης, Καλτσάς, Λανγκλέ, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι και Λαναρής.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα