Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια  έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη και δείχνει να απέχει οκτώ βήματα από την άνοδο της στην Super League, έπειτα από τον νικηφόρο αγώνα του Σαββάτου (21/4), κόντρα στην Καλλονή.
Με τα γκολ του Σαμαρά και του Καντί  η Βέροια έβαλε τις βάσεις της νίκης από το πρώτο ημίχρονο και τις διατήρησε παρά την πίεση της Καλλονής στο δεύτερο 45λεπτο.  

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πήρε ακόμη ένα τρίποντο που την φέρνει πιο κοντά στην μεγαλή κατηγορία χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Οι ποδοσφαιριστές της ήταν αποτελεσματικοί για ακόμη μια φορά και εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν παρότι μπήκαν αρκετά μουδιασμένοι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης που δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα. Η Καλλονή προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι που παρακολούθησαν κοντά στους χίλιους θεατές.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλί, Λαγκλέ (77′ Κανακούδης), Καλογέρης, Ντιέ (88′ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν (73′ Λαναρής), Κάντι.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας, Κριπιντήρης, Καρακώστας, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρτσέλο Άλβες (69′ Ταραχούλσκι), Σαντάνα, Ντο Σάντος (76′ Γάλας), Μανούσος, Χατζόπουλος (79′ Βλαστέλης), Ζουρούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)

Πηγή: flnews.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα