Σήμερα (25/04, 17:00)  η «βασίλισσα του βορρά» υποδέχεται την τον Πλατανιά Χανίων, στα πλαίσια της εμβόλιμης 27ης αγωνιστικής της Football League .Η ομάδα της Βέροιας βρίσκετε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης για να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.  

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον σημερινό αγώνα, αφήνοντας εκτός μόνο τον Σερζ Ντιέ που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δεξί μηρό.

Ο έμπειρος μέσος πάντως, του οποίου τη θέση στην ενδεκάδα θα πάρει ο Αλέξης Βεργώνης, αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το κρίσιμο ματς της Κομοτηνής.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Καπίας, Μπουλούτ, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς, Λαγκλέ, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι και Λαναρής.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα