Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τη Βέροια, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 4.000 φίλοι των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Ημαθίας, που παραμένει στην πρώτη θέση, μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι η πρώτη που δεν έχασε φέτος στην Κομοτηνή, καθώς απέσπασε έναν σημαντικό βαθμό από το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη, το οποίο ως τώρα είχε μόνο νίκες στο… σπίτι του. Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τον Πανθρακικό δύο πόντους πίσω από τη Βέροια ωστόσο τόσο οι μεν όσο και οι δε, έχουν εξασφαλίσει σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους και το «Χ» μάλλον τους ωφελεί.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλή τακτική αλλά καθόλου θέαμα. Οι δύο ομάδες δεν βρήκαν ρυθμό με συνέπεια να μην δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες φάσεις. Πάντως, η Βέροια έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, στο 30′ ο Κάντι σκόραρε αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής έκρινε ότι υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ απέναντι στον τερματοφύλακα Κουτσόπουλο.

Στην επανάληψη, το ματς ήταν σαφώς καλύτερο αφού καταγράφηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, που πάντως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στο 49′ ο Κοντογουλίδης αστόχησε με κεφαλιά από κοντά, ενώ στο 64′ ο Κάντι βρέθηκε σε καλή θέση όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν το ενδεδειγμένο και ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε.
Όσο περνούσε η ώρα, οι δύο αντίπαλοι δεν έδειχναν διάθεση να ρισκάρουν και έτσι το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Μπαλού, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Πόνσε (73′ Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης (83′ Σουλτανίδης), Μπέλιτς (59′ Χλωρός), Σαρακατσάνος.
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Κάντι, Γεωργιάδης, Λανγκλέ (62′ Καλτσάς), Ολαϊτάν (88′ Ολισαντέμπε), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπαργκάν (73′ Μπουλούτ), Βεργώνης.

Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας

Πηγή: novasports.gr