Ο Διομήδης Αργους ετοιμάζεται να γράψει το όνομά του με “χρυσά γράμματα” στην ιστορία του Ευρωπαϊκού χάντμπολ, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Οι “Λύκοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 21-21 στο Λουτράκι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήραν την πρόκριση χάρη στην εκτός έδρας νίκη τους στον πρώτο αγώνα.

Το παιχνίδι πάντως πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις, καθώς η Μακάμπι στο ξεκίνημα είχε καταφέρει να πάρει διαφορά ακόμα και πέντε γκολ, όμως τελικά η ελληνική ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισορροπήσει και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Πλέον στον τελικό ο Διομήδης Αργους θα αντιμετωπίσει την Ελβετική Βάκερ Τουν και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να γράψει την δική του ιστορία, στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό αθλητισμό.

Τα δεκάλεπτα: 1-4, 6-8, 8-12 (ημχ), 10-15, 17-19, 21-21

Διομήδης Αργους (Δ. Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς, Τάσκοβιτς.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Α. Ρες): Σάιντνερ, Μπλέσερ, Κοέν Ν., Μπόσκοβιτς, Λάντσμαν, Λιάντ, Λίπετζ, Κοέν Α., Στράιντομ, Γκαμπάι Ο., Χαλίφι, Αρόνοβιτς, Γκαμπάι Ρ., Μίτροβιτς, Ντάβντα, Τζόρτζεβιτς.

Πηγή: novasports.gr