Ο τεχνικός του Ρούβα, Γιάννης Ταουσιάνης μιλώντας στον «Athletic Radio 104,2» αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χανίων και επισήμανε ότι πιθανή νίκη θα αποτελέσει σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ταουσιάνης

Για τη νίκη κόντρα στην Γλυφάδα.
Ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα. Ήμασταν αυτοσυγκεντρωμένοι ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είχαμε αυτοπεποίθηση, δουλέψαμε σκληρά όλη την προηγούμενη εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Για το ντέρμπι που ακολουθεί στη Γέργερη κόντρα στον ΑΟΧ.
Το μυαλό μας είναι στο κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ. Γνωρίζουμε πως το Πρωτάθλημα είναι ειδικών συνθηκών. Ένα θετικό αποτέλεσμα σε ανεβάζει και ένα αρνητικό σε κατεβάζει στη βαθμολογία. Είναι σημαντικό και δύσκολο ματς που αν το κερδίσουμε θα είναι μια σημαντικό. Ο ΑΟΧ είναι αξιόλογη ομάδα με καλό υλικό και καλό προπονητή. Φτάνουμε προς το τέλος και κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική πόσο μάλλον αν κερδίσουμε στο ντέρμπι. Εφόσον νικήσουμε θεωρώ πως κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση των στόχων μας.

Για τον στόχο του Ρούβα στο Πρωτάθλημα.
Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την παραμονή. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και δίχως αύριο. Έχουμε δίψα για διάκριση. Τα παιδιά αγαπάνε την ομάδα και το δείχνουν. Εύχομαι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και για αυτό δουλεύουμε.

Για το αν αλλάζει ο στόχος του Ρούβα με νίκη κόντρα στον ΑΟΧ.
Τα κομπιουρετάκια εμείς δεν τα βγάζουμε για να υπολογίζουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα όπως και στην αρχή και πάντα υπάρχει η ανάγκη για βαθμούς. Έχουμε οικογενειακό κλίμα και τα παιδιά πάνε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Από τον πρώτο όροφο πας στον δεύτερο και αυτό δεν γίνεται απότομα. Στόχος μας είναι να βγούμε χαμογελαστό στο τέλος.

Για το Πρωτάθλημα και την πορεία του Ρούβα μέχρι στιγμής.
Το Πρωτάθλημα είναι με λεπτές ισορροπίες και ανατροπές. Εμάς μας βοηθάει πολύ ο κόσμος, έχουμε καλή ομάδα και διοίκηση, βγάζει υγεία το σωματείο και το δείχνουν και τα αποτελέσματα αυτό. Συνεχίζουμε και δεν αποπροσανατολιζόμαστε.

Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας

Πηγή: novasports.gr