Πρωτοφανή και μαφιόζικα χτυπήματα και στην Κρήτη! Είχαν βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο ενός στελέχους της φυλακής Αλικαρνασού αλλά από σύμπτωση αυτή δεν εξερράγη! Η μεγάλης ισχύος βόμβα σύμφωνα με ειδικούς της αστυνομίας εάν είχε εκραγεί θα προκαλούσε ανυπολόγιστη καταστροφή στα γύρω σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ θα υπήρχαν σίγουρα και ανθρώπινα θύματα.

Ο εντοπισμός της προκάλεσε τον….τρόμο ταυτόχρονα και τον έντονο προβληματισμό στους αξιωματικούς της αστυνομίας που κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση, αφού η εκρηκτική ύλη που χρησιμοποιήθηκε ήταν τεράστια και θα σκόρπιζε τον όλεθρο και το θάνατο.

Και λένε πως δεν πρόκειται για ένα προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά εν- δεχομένως για μια πράξη θανάτου εναντίον του σωφρονιστικού υπαλλήλου που δείχνει μίσος προς το πρόσωπο του, άγνωστο όμως μέχρι στιγμής γιατί.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε χθες τις μεσημεριανές ώρες. Δεν βρέθηκε από τον ίδιο τον σωφρονιστικό υπάλληλο, αλλά από έναν γείτονά του. Ο υπάλληλος της φυλακής έλειπε από το σπίτι του όταν βρέθηκε η βόμβα.

Διαβάστε  περισσότερα στο Flashnews.gr