Η «Βασίλισσα του Βορρά» καλείται να αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας σήμερα Δευτέρα (5/3, 19:00) την ομάδα του Πανσερραϊκού στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής  για το πρωτάθλημα της Football League.  Η ομάδα της Ημαθίας θα παίξει για την νίκη, προκειμένου με τους τρίτους βαθμούς θα κρατηθεί στην δεύτερη προνομιούχα θέση.   

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα έχει στην διάθεση του τον   Ολιζαντέμπε, αλλά δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Αλέξη Βεργώνη. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο διαιτητής Ιωαννίδης του συνδέσμου Αργολίδας. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Νακόπουλος (Αθηνών), ο οποίος αντικατέστησε τον Χειβιδόπουλο (Αργολίδας) που είχε αρχικά ορισθεί και στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα, ενώ δεύτερος βοηθός θα είναι ο Τζαρίμας από την Αργολίδα. 
Δυναμικό παρόν αναμένεται να δώσουν και οι φίλαθλοι της Βέροιας, οι οποίοι βλέπουν ότι οι προσπάθειες της ομάδας φέρνουν τα θετικά αποτελέσματα που επιθυμούν.  Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες είναι εντελώς δωρεάν για τους ανέργους, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας, καθώς και για όλες τις γυναίκες.
Η αποστολή της ΠΑΕ Βέροια: 
Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπουλούτ, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Ντιέ, Καλτσάς, Λανγκλέ, Καλί, Κάντι, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Λαναρής και Ολιζαντέμπε. 
Η αποστολή του Πανσερραϊκού:
Κουτζαβασίλης, Γουμάγιας, Καρατζάς, Σιάκκας, Τάντιτς, Μουσικάκης, Σαλαμαστράκης, Καρασαλίδης, Ανάκογλου, Κ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Κιάσσος, Τσαούσης, Παντελιάδης, Ντα Κόστα, Γκούρτσας, Στεφανίδης, Μπανγκουρά.
Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα