Γκέλα για τη Βέροια στην Πάτρα (0-0) που έχασε σωρεία ευκαιριών, αν και αγωνίστηκε για λιγότερο από μία ώρα με παίκτη λιγότερο, ωστόσο τον τίτλο του φαβορί για άνοδο στη σούπερ λίγκα επιβεβαίωσε για ακόμα ένα παιχνίδι η Βέροια. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την έδρα της Παναχαϊκής, καθώς το τελικό 0-0 την αδικεί κατάφορα.   

Αν και οι κυανέρυθροι αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αμαραντίδη στο 38′, ήταν καταιγιστικοί, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις. Παραμένουν πάντως, στην κορυφή της βαθμολογίας και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα.

Απογοητευτική εμφάνιση για την Παναχαϊκή. Μπορεί το διπλό μέσα στα Χανιά να είχε ανοίξει την όρεξη των ποδοσφαιριστών του Βασίλη Βούζα, αλλά τελικά δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια. Κάκιστη απόδοση των κοκκινόμαυρων που δεν δημιούργησαν καμία κλασική ευκαιρία, δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το γήπεδο, βάσει της εικόνας του αγώνα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

 1′ Έναρξη του αγώνα.
12′ Πρώτη καλή φάση για τη Βέροια. Ο Γεωργιάδης έβγαλε τη σέντρα, όμως η κεφαλιά του Λανγκλέ πέρασε άουτ.
15′ Σέντρα του Μπαρκάν, ο Λανγκλέ βρέθηκε απέναντι από τον Πουρή και έκανε το σουτ, αλλά ο Πουρής απέκρουσε σωτήρια.
** Δυνατά έχει μπει η Βέροια και στα πρώτα 20 λεπτά έχει την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Λανγκλέ να έχει φτάσει δυο φορές κοντά στο γκολ. Δεν πατάει καθόλου καλά στο γήπεδο η Παναχαϊκή και δείχνει να τα έχει χαμένα.
24′ ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Αμαραντίδη για σκληρό φάουλ στον Κωνσταντινίδη
28′ ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Φούφουλα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καλί.
38′ ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τον Αμαραντίδη. Ο αμυντικός της Βέροιας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη μέσα σε 14 λεπτά για δεύτερο επικίνδυνο μαρκάρισμα, αυτή τη φορά πανω στον Ντίνα.
41′ Σουτ του Μπαρκάν από κοντά, σπουδαία απόκρουση από τον Πουρή που κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

ΤΕΛΟΣ Α’ ΜΕΡΟΥΣ

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Με αλλαγή για την Παναχαϊκή. Τη θέση του Σκαρτσίλα πήρε ο Ουρτάδο.
54′ ΑΛΛΑΓΗ για τους γηπεδούχους. Αποχώρησε ο Φούφουλας τραυματίας και μπήκε ο Κοιλιάρας.
61′ Τρίτη και τελευταία ΑΛΛΑΓΗ για τους Πατρινούς. Βγήκε ο Κοκκίνης και μπήκε ο Θεοδωρέλλης.
63′ Σουτ του Ντίνα μέσα στην μεγάλη περιοχή, απέκρουσε ο Καντιμοίρης
68′ ΑΛΛΑΓΗ για τη Βέροια. Εκτός ο Μπαργκάν, εντός ο Κανακούδης.
72′ Νέα ευκαιρία για τη Βέροια. Μακρινό σουτ του Κανακούδη, μπλόκαρε ο Πουρής.
* Μπορεί η Βέροια να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, αλλά είναι καλύτερη και δικαιούται ένα γκολ. Αγνώριστη η Παναχαϊκή δεν μπορεί να αντιδράσει.
79′ ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ατματζίδη.
86′ Δεύτερη ΑΛΛΑΓΗ για τη Βέροια. Εκτός ο Κάντι, μέσα ο Βεργώνης.
88′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια. Ο Ντιέ έπιασε εντυπωσιακά το ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πουρή.
90′ ΑΛΛΑΓΗ για τη Βέροια. Τη θέση του Καλογέρη πήρε ο Καλτσάς.
94′ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πηγή: flnews.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα