Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για την ένταξή τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές. Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ήταν 12, για 5 θέσεις, αφού η μία καταλαμβάνεται αυτοδικαίως από τον εν ενεργεία βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη.
Οι 12 που υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας, κατά αλφαβητική σειρά, είναι οι εξής:  

  1. Απόστολος Βεσυρόπουλος
  2. Σταυρούλα Γιαννούτσου
  3. Κώστας Ζιώγας
  4. Κώστας Καλαϊτζίδης
  5. Χρήστος Μάμαλης
  6. Τάσος Μπαρτζώκας
  7. Γεωργία Μπατσαρά
  8. Γιώργος Ορφανός
  9.  Ζήσης Χ. Πατσίκας
  10.  Ξενοκράτης Σακλάς
  11. Στάθης Σαρηγιαννίδης
  12. Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Από τους 12 οι δύο κυρίες δεν φαίνεται να ανησυχούν καθόλου για την υποψηφιότητά τους και θεωρείται δεδομένο πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ δεδομένη είναι και η υποψηφιότητα του Κώστα Ζιώγα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr.
Κατά συνέπεια, το ψηφοδέλτιο έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ως εξής (αλφαβητικά):
  1. Σταυρούλα Γιαννούτσου
  2. Κώστας Ζιώγας
  3. Γεωργία Μπατσαρά
  4. Μιχάλης Χαλκίδης 
  5. Ναουσαίος
Για την θέση του Ναουσαίου υποψηφίου οι πληροφορίες λένε πως θα γίνει επιλογή μεταξύ των Γιώργου Ορφανού και Χρήστου Μάμαλη.
Για την θέση που απέμεινε θα… παλέψουν τα “δυνατά” ή “προωθημένα” και με δυναμική ονόματα, όπως ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Τάσος Μπαρτζωκας και ο Ζήσης Πατσίκας.
Κοντός ψαλμός, καθώς η τελική ανακοίνωση των ονομάτων δεν αναμένεται να περάσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου ή, το πολύ – πολύ – την Πρωταπριλιά!
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα