Αύριο Κυριακή (18/3, 15:00) η «Βασίλισσα του Βορρά» υποδέχεται την ομάδα του Πιερικού στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Football League. Μετά τα επιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα, την νίκη στον αγώνα με τον Βύζαντα μεγάρων και την ισοπαλία στην δύσκολη έδρα της Παναχαϊκής στην Πάτρα, οι Βεροιώτες έχουν ανεβασμένο ηθικό και θέλουν μόνο νίκη για να κρατηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.   

Ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Καλογέρη, Αμαραντίδη και του ανέτοιμου Ολισαντέμπε, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ερόλ Μπουλούτ που αποθεραπεύτηκε.
Να σημειωθεί ότι ο Ολαϊτάν συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Αστέρα.Να σημειώσουμε ότι υπάρχει ένας ξεσηκωμός στην τάξεις των φιλάθλων  έπειτα και από τα επιτυχή αποτελέσματα της ομάδας. 
Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος για τους ανέργους είναι δωρεάν επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας στην είσοδο του γηπέδου. Άλλωστε, όλοι  πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει, καθώς είναι μια καλή διαφήμιση, όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά και για τον νομό, αφού η ομάδα της Βέροιας είναι η μοναδική από την Ημαθία που παίζει στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της SUPER LEAGUE.
 
Ο διαιτητής Τζήλος του Σ.Δ. Λάρισας, ορίσθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το Κυριακάτικο μεταξύ της «Βασίλισσας» και του Πιερικού. Βοηθούς θα έχει τους συντοπίτες του, Νατσιούλα και Τσακνάκη, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Λαρισαίος, Ζήλος.
Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα