Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Βέροιας απέναντι στον Πιερικό και ηττήθηκε μέσα στην έδρας της με σκορ 0-2. Η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση που απαιτείται σε ένα τέτοιον αγώνα και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να επιβάλουν τον ρυθμό τους  στο παιχνίδι. οι Βεροιώτες θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλό στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ με κεφαλιές των Λανγκλέ (1’) και Μπαργκάν (21’), στο (22’) ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στην αντεπίθεση, με διαγώνιο σουτ του Μοκακέ έπειτα από σέντρα του Μπλαζέφσκι.   

Στο ημίχρονο του αγώνα υπήρξε ένταση στην κερκίδα των γηπεδούχων  μεταξύ των οπαδών της Βέροιας αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η ομαδα της βεροιας με αυτήν την ηττα ισοβαθμει στην κορυφη με τον πανθρακικο  που κερδισε ενώ το θετικο ητανε η ηττα του πλατανια. Πλέον η ομάδα της Βέροια κοιτάει τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα που θα γινει το Σάββατο (24/3) στο ΑΕΛ FC ΑRENA.

ΒΕΡΟΙΑ: (Δημήτρης Καλαϊτζίδης) Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Καλτσάς (88′ Πασάς), Κανακούδης (58′ Λαναρής), Μπαργκάν, Λανγκλέ (17′ λ.τρ. Μπουλούτ), Ντιέ, Ολαϊτάν, Βεργώνης, Γεωργιάδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Γιώργος Χατζάρας) Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιατζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου, Ποτουλίδης, Μοκάκε (90′ Λαζαρίδης), Πέντα (78′ Ρούσεφ), Μπλαζέφσκι (64′ Κοντεών), Κουτσοσπύρος.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα