Με διάθεση να ακούσει και να προβληματιστεί μαζί με τους πολίτες που πλήττονται από τα συνεχή και άδικα μέτρα, εμφανίζεται ο Κώστας Ζιώγας, ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και ελεύθερος επαγγελματίας. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση που έκανε στο facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=1829621328&sk=notes) αλλά και στην προσωπική του ιστοσελίδα (http://www.kostasziogas.gr/index.php/activities/11-2012-03-19-11-34-26) όπου μέσα από ένα κείμενο απαντά στον διάλογο που έχει ανοίξει με τους επαγγελματίες, προτείνοντας τις δικές του θέσεις.   

Θέλοντας, μάλλον, να διαμορφώσει μια πλήρη και ρεαλιστική πρόταση την οποία θα μεταφέρει στους επιτελείς της Συγγρού, συνεχίζει τον διάλογο με τους πολίτες και τους επαγγελματίες,  βάση της επιστολής που απέστειλε προ ημερών σε όλους τους επαγγελματίες του νομού μας, ώστε μέσα από διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων με τους ανθρώπους της αγοράς να καταφέρουν να πατήσουν σε ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που θα δώσουν ώθηση στην πραγματική οικονομία. 
Π.Κ.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα