Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι αυτός που ανοίγει – άτυπα ακόμα βέβαια – τον προεκλογικό αγώνα στην Ημαθία, διοργανώνοντας ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση, την ερχόμενη Δευτέρα 26/3 στις 8 μ.μ. στις “Μορφές” της Βέροιας, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη εκδήλωση εν ενεργεία βουλευτή μετά από πολύ καιρό. Για πολλούς η κίνηση αυτή δείχνει πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος επέλεξε να είναι αυτός ο πρώτος που θα βγει ανοιχτά στην κοινωνία, ενώ γενικότερα υπάρχει στάση αναμονής από άλλους συναδέλφους του.  

Στην εκδήλωση της Δευτέρας 26/3, φανταζόμαστε πως θα δοθούν απαντήσεις στα τρέχοντα – καυτά θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά θα γίνει και ένας μίνι απολογισμός των όσων ο βουλευτής έκανε ή δρομολόγησε την περίοδο της τελευταίας θητείας του.
Όπως και να έχει, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα επιχειρήσει να δώσει το στίγμα της προεκλογικής του εκστρατείας. Άλλωστε, από την ανακοίνωση και μόνο της ανοιχτής εκδήλωσής του, φαίνεται πως θα επιλέξει τον δρόμο του διαλόγου και της άμεσης επαφής με τον κόσμο, όπως γνωρίζει καλά, μετά από τόσα χρόνια βουλευτής της… διπλανής πόρτας.
Π.Κ.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα