Έτοιμη η «βασίλισσα του βορρά» για τον αυριανό αγώνα (01/04, 16:00) η οποία αντιμετωπίζει στην Επανομή την τοπική Αναγέννηση, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα της Ημαθίας θέλει πάση θυσία την νίκη σε αυτόν το δύσκολο αγώνα  για να εξασφαλίσουν μια θέση που οδηγεί απευθείας στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου.   

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιώργο Λαναρή, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση, ενώ στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Εμμάνουελ Ολιζαντέμπε που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Μεγάλη αναμένεται να είναι και η παρουσία των φιλάθλων της Βέροιας που θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την αγαπημένη τους ομάδα..

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς Καλί, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Κανακούδης, Καλογέρης, Ντιέ, Βεργώνης, Καλτσάς, Λανγκλέ, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι και Ολιζαντέμπε.
Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα