Ένα φραστικό επεισόδιο με παράγοντα των γηπεδούχων ήταν η αιτία της αποβολής του Λάζλο Μπόλονι στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Κέρκυρας με τον ΠΑΟΚ.Ο τεχνικός του «δικεφάλου» του βορρά, μετά από την αποβολή του, πήγε στο γραφείο από το οποίο οι παράγοντες της ΠΑΕ παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. Εκεί ήταν τρομερά εκνευρισμένος και δεν έγινε καμία καμία συζήτηση με τον Ζήση Βρύζα.

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου έδειξε… τάσεις φυγής ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να υποβαθμίσουν αυτή την υπόθεση και να στρέψουν όλο το ενδιαφέρον του κόσμου στον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στην γενικότερη πορεία της ομάδας προς τα πλέι οφ και τον μεγάλο στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ανοίξει τώρα -και σε τόσο κρίσιμο σημείο της περιόδου- οποιοσδήποτε δημόσιος διάλογος για ένα θέμα προπονητή.Από κει και πέρα, αν ο Ρουμάνος τεχνικός επιμείνει σε όσα είπε στην απόφασή του, τότε δεν αποκλείεται από την ΠΑΕ να κινηθούν διαφορετικά και οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν πρόωρα.Επιμέλεια: Κωστής Μπότσαρης

Πηγή: novasports.gr