“Κέρινη” θα είναι σε λίγο καιρό η… Βούλα Πατουλίδου, αφού ο Θόδωρος Κοκκινίδης, ιδρυτής μουσείου κέρινων ομοιωμάτων στην Ελευθερούπολη Καβάλας, ετοιμάζει τη φιγούρα της που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο του. Δίπλα στις φιγούρες του Μάικλ Τζάκσον, της Μαντόνα, της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της Μελίνας Μερκούρη, της Αλίκης Βουγιουκλάκη, την πρόσφατη της Ρένας Βλαχοπούλου και άλλων, θα τοποθετηθεί και αυτή της Ελληνίδας ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης.

Η φιγούρα της Βούλας Πατουλίδου θα είναι σε αθλητική πόζα. Θα την αποτυπώνει, όπως φωτογραφήθηκε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ελληνική σημαία και ένα αρκουδάκι στα χέρια.

Το μουσείο, που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 25 Μαρτίου 2010, φιλοξενείται σε παραδοσιακής αρχιτεκτονικής ισόγειο κτίσμα και διαρθρώνεται σε δύο αίθουσες, συνολικής έκτασης 150 τ.μ., σε απόσταση 6 χλμ (με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), έξω από την Ελευθερούπολη.

Ήδη, 8000 άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το μουσείο, για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα www. kerinaomoiomata.gr

Πηγή : womensports.gr