Με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, παραμένοντας αήττητος για έβδομο σερί ματς! Ο διεθνής επιθετικός έφτασε τα 14 γκολ στη Σούπερ Λίγκα και έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Κέβιν Μιραλάς!

Στο 16’ ο… συνήθης ύποπτος Στέφανο Ναπολεόνι έκανε το 1-0 για τους Βοιωτούς, ενώ στο 29’ ο Ζησόπουλος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους, οι οποίοι μετρούσαν πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κατάφεραν να μειώσουν αρχικά με τον Οικονόμου στο 44’ και να πάρουν το βαθμό με το τέρμα του Μήτρογλου.

To ματς

Χορταστικό ήταν το πρώτη ημίχρονο της Λιβαδειάς. Ο Λεβαδειακός, έκανε μαθήματα… αποτελεσματικότητας αφού μόλις σε δύο επισκέψεις του στην περιοχή του Ατρόμητου πέτυχε ισάριθμα τέρματα με τους Ναπολεόνι και Ζησόπουλο και απέκτησε ένα σαφές προβάδισμα.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος αδυνατούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και φυσικά να φτιάξει και ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Στρατηλάτη. Την μοναδική στιγμή που ο Τάτος και οι υπόλοιποι παίκτες αποφάσισαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, έφτασαν και σε ένα γκολ. Οι Τάτος, Καραγκούνης, Μπάλλας άλλαξαν αρκετές φορές την μπάλα, η οποία έφτασε στον Οικονόμου, που δεν… χαρίστηκε και μείωσε σε 2-1.

Τα γκολ του πρώτου μέρους, έδειχναν πως θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στο δεύτερο. Αυτό δεν γινόταν όμως. Ο Λεβαδειακός είχε σαν πρώτη σκέψη να διατηρήσει το υπάρχον σκορ και… ότι κάτσει, ενώ από την άλλη πλευρά η είσοδος του Μήτρογλου στο παιχνίδι, δεν άλλαξε και πολλά στην ανάπτυξη της ομάδας.

Τα υπόλοιπα λεπτά που κύλησαν δεν άλλαξαν κάτι στην εικόνα της αναμέτρησης. Ο Λεβαδειακός διατηρούσε… μάλλον εύκολα το προβάδισμα, αν και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στο, εξαιρετικής έμπνευσης, γυριστό του Μήτρογλου, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Ότι δεν κατάφερε νωρίτερα, το έκανε λίγα λεπτά αργότερα ο Έλληνας επιθετικός. Ο Πίτου Γκαρσία, έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μητρο-γκολ έκανε το πλασέ σην κίνηση και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Το 14ο γκολ του Μήτρογλου χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο, ο οποίος έκανε την μεγάλη επιστροφή από το 2-0 που βρέθηκε να χάνει με τα τέρματα του Ναπολεόνι και του Ζησόπουλου. Είχε μειώσει ο Οικονόμου.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Μαχαίρας (60’ Πόποβιτς), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Τόμας, Ναπολεόνι (77’ Παπαδόπουλος), Μεντί, Φαβάλι, Σουμπίνιο (83’ Βιάνα)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Οικονόμου, Φυτανίδης, Τάτος, Καραγκούνης (46’ Μήτρογλου), Νάστος, Αναστασάκος (67’ Μπρίτο), Μπάλλας, Ιγκλέσιας (52’ Δημούτσος), Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία

Πηγή: sday.gr