Ο Άρης συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας και στο πλαίσιο αυτό, επικράτησε δύσκολα με σκορ 1-0 του ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης»!

Το γκολ της… λύτρωσης για τους «κίτρινους», ο Λαζαρίδης στο 73ο λεπτό!

Το ματς:

Με την υπομονή όσων αποφάσισαν να βρεθούν στην εξέδρα ή όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι απλά από την τηλεόραση έπαιξαν Άρης και ΟΦΗ στο ξεκίνημα. Αφού άφησαν το πρώτο εικοσάλεπτο να περάσει χωρίς ουδεμία αξιόλογη στιγμή και το σημαντικότερο χωρίς να έχουν καταφέρει να βρουν έναν υποτυπώδη ρυθμό. Οι Κρητικοί επιχείρησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, με τον συνήθη ύποπτο, τον Παπουλή, ωστόσο η άμυνα των «κίτρινων» και συγκεκριμένα ο Σανκαρέ βρέθηκε σε εγρήγορση.

Όταν πήρε μπροστά ο Άρης, απείλησε με Καστίγιο, Ούμπιντες και Παπαζαχαρία, όμως ο Σαχσανίδης ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε να παρέμβει. Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ήταν ο Μασάδο από όσα (δεν) είδε στο πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό πήρε τα μέτρα του (πέρασε Γιαννιώτα και Καπετάνο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου). Κίνηση που έδωσε περισσότερη κινητικότητα στους «κίτρινους» που ενέτειναν την πίεσή τους.

Οι προσπάθειές τους «καρποφόρησαν», με τον Νέτο να δίνει την ασίστ και τον Λαζαρίδη με κεφαλιά να λύνει τον γόρδιο δεσμό πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ την εφετινή περίοδο. Εξέλιξη που τους απάλλαξε από το άγχος, ενώ στην συνέχεια κράτησαν με άνεση το προβάδισμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Νέτο, Φατί, Παπαζαχαρίας (46’ Γιαννιώτας), Ούμπιντες, Ακόστα, Σολτάνι (46’ Καπετάνος), Καστίγιο.

Στον πάγκο: Διούδης, Ντίκο, Καζναφέρης, Πρίττας, Κανούλας.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο, Μπόντορ (80’ Σίσιτς), Κάλαϊτζιτς, Ζ. Λόπεζ (70’ Ουκάρ), Παπουλής, Χ. Λόπεθ, Καμπάνταης (61’ Μάντζιος).

Στον πάγκο: Ξενοδόχωφ, Βερόν, Ζορμπάς, Πίτσος.

Πηγή: sday.gr