Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της θα κόψει την Κυριακή (5/2) η ΝΟΔΕ Ημαθίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αιγές, στις 6μμ. Τη ΝΔ θα εκπροσωπήσει ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στην εκδήλωση αναμένεται μεγάλη συμμετοχή μελών του κόμματος με δεδομένο ότι η χώρα βαδίζει προς τις εκλογές.  

Ακόμα ψάχνουν το φλουρί του 2009

Μεγάλο ενφιαφέρον θα έχει πάντως να δούμε ποιος θα βρει το τυχερό φλουρί της πίτας. Να θυμίσουμε ότι πριν δυο τρία χρόνια, στις 15/2/2009 η ΝΟΔΕ με πρόεδρο τον Βασίλη Ζωγράφο έκοψε την βασιλόπιτά στα παλιά γραφεία, στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, με κεντρικό καλεσμένο τον κ. Κιλτίδη (η φωτογραφία από εκείνη την εκδήλωση). Τότε λοιπόν, ο κ. Ζωγράφος, παρουσία των τριών κυβερνητικών βουλευτών Μιχάλη Χαλκίδη, Ηλία Φωτιάδη, Λαζάρου Τσαβδαρίδη και του Νομάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, έθεσε ως «έπαθλο» το εξής: όποιος έβρισκε το φλουρί θα πλήρωνε τα ενοίκια των γραφείων για ένα χρόνο. Το φλουρί εκείνης της χρονιάς δεν βρέθηκε ποτέ. Ακόμη αναζητείται!

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα