Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) πραγματοποίησε στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας εκδήλωση βράβευσης των μαθητών της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Παιχνίδι και Mαθηματικά» στα πλαίσια του περιοδικού «Μικρός Ευκλείδης». 

Στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Νάουσας  κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΜΕ κ. Κώστας Παπαδόπουλος, ο Αναπληρωτής Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ημαθίας κ. Κώστας Ζιάκας, ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών κ. Γιώργος Πούλος και ο Σχολικός Σύμβουλος της 2ης Εκπ/κής Περιφέρειας Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ημαθίας κ. Πέτρος Σταγιόπουλος.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος  Ημαθίας της EME:
– Συγχαίρει τους μαθητές που διακρίθηκαν.
– Εύχεται σε όλους τους μαθητές του νομού μας, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, να είναι επιτυχημένα και δημιουργικά τα μαθητικά τους χρόνια, ώστε να γίνουν τα γερά θεμέλια πάνω στα οποία θα οικοδομήσουν τα όνειρα, τις αξίες και τους στόχους της ζωής τους.
– Θέλοντας να συμβάλει σε μεγαλύτερες διακρίσεις μαθητών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο λειτουργεί και φέτος το 6ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο, για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος (www.emeimathias.gr).
– Ευχαριστεί θερμά τον Αναπληρωτή Καθηγητή Διδακτικής των Μαθηματικών του Παιδαγωγικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Χαράλαμπο Σακονίδη, ο οποίος ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση να είναι ο βασικός ομιλητής της εκδήλωσης αυτής, ανέπτυξε το θέμα  «Μαθαίνοντας Μαθηματικά» και κέρδισε το ακροατήριό του.
– Τέλος, θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τον Δήμο Νάουσας για την διαρκή του συμπαράσταση στο έργο τους.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα