Από την Στέλλα Μαρκούλη, ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στην περιοχής της Καλλιθέας Βέροιας, λάβαμε το παρακάτω κείμενο, μέσο του οποίου συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρος του ΜΑΣ “Η Καλλιθέα” Κώστα Τοπαλίδη για την εθελοντική και κοπιώδη προσφορά του στην γειτονιά.  

 

Χειμώνας βαρύς! Ε και τι μ’ αυτό; Όταν ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται. Όταν όμως υπάρχουν και ιδιώτες σαν τον Κώστα Τοπαλίδη, πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» και Δημ. Αστυνομικό του Δήμου Βέροιας τότε δεν υπάρχουν καν προβλήματα. 
Ο πρόεδρος λοιπόν εθεάθη τις νυχτερινές ώρες κάθε βράδυ να καθαρίζει τα πεζοδρόμια της Καλλιθέας και ν’ ανοίγει δρόμους, για να έχουν πρόσβαση στις δουλειές τους μικροί και μεγάλοι. Προσωπικά του οφείλω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ διότι με προσωπική του εργασία καθάρισε τα χιόνια, ανοίγοντας δρόμους για να έχουν πρόσβαση στο Κ.Ξ.ΓΛΩΣΣΩΝ που διευθύνω στην περιοχή της Καλλιθέας, οι μαθητές του φροντιστηρίου μου, ώστε να παραμείνει ανοιχτό όλες τις ημέρες του χιονιά.
 
Μαρκούλη Στέλλα
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα