Ανεπίσημες πληροφορίες απο το πρωί κάνουν λόγο για την επικείμενη ημερομηνία των εκλογών, η οποία έχει  μάλλον οριστεί στις 29 Απριλίου. Για την ακρίβεια λέγεται οτι παρά τι πιέσεις των δανειστών για παράταση της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, στην Ελλάδα η ημερομηνία των εκλογών έχει ήδη «κλειδώσει» στις 29 Απριλίου.

Τα δύο μεγάλα κόμματα φαίνεται πως έχουν έρθει σε μια κατ’ αρχήν συμφωνία για το πότε θα στηθούν οι κάλπες, ωστόσο δεν ανακοινώνεται ακόμα, καθώς η κυβέρνηση περιμένει πρώτα να δει τι θα γίνει με την δανειακή σύμβαση και το PSI στο Eurogroup της Δευτέρας. 

Έτσι ικανοποιείται το αίτημα του Α. Σαμαρά για προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο, αλλά και η επιθυμία του ΠΑΣΟΚ και του επόμενου προέδρου, καθώς αν οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα γίνουν στις 18 Μαρτίου, τότε θα έχει μπροστά του περισσότερο από ένα μήνα για να προετοιμάσει το κόμμα για εκλογική αναμέτρηση.
Λ.Μ.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα