Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των υπέρ πίστεως πατρίδος πεσόντων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο την 18 Φεβρουαρίου 2012 στο στρατιωτικό νεκροταφείο Βέροιας, κατόπιν διοργάνωσης ειδικής τελετής από το Β’ Σώμα Στρατού.  

Την δέηση έψαλε ο μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ιερείς της Μητροπόλεως, ενώ παρευρέθηκαν  ο διοικητής του Β’ ΣΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος  Τόπης και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί και αντιπροσωπεία του Σώματος, ο αντιπεριφερειαρχης  Ημαθίας Κώστας Καραπαγιωτίδης, η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και Αστυνομικός Διευθυντής   Δημήτριος Παπαχρήστου, ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Νικόλαος Φουρλίγκας, καθώς και εκπρόσωποι της ένωσης αποστράτων αξιωματικών, της ένωσης εφέδρων αξιωματικών, πολεμικοί σύλλογοι, συγγενείς πεσόντων και απλοί πολίτες.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα