Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις μητροπόλεις της Ελλάδος, το ΣΚΑΪ  και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Εκατοντάδες πολίτες προσέφεραν μεγάλο αριθμό ρούχων και κλινοσκεπασμάτων σε εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά, Ευόσμου, Θέρμης, Αρναίας, Νέων Μουδανιών, Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας, Κατερίνης, Κοζάνης, Γρεβενών, Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας, Κόνιτσας, καθώς και στην Αττική στο Κερατσίνι, στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, στο Παλαιό Φάληρο, στην εκκλησία Παναγίτσα και στο Μαρούσι, στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Μάλιστα, είχαν δημιουργηθεί ουρές από τους πολίτες που άφηναν ρούχα και κλινοσκεπάσματα για αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Tην Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων και σε άλλες πόλεις, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν. 

Η εκστρατεία ξεκίνησε από το βόρειο τόξο της χώρας, που λόγω της κακοκαιρίας μαστίζεται σκληρότερα και συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Με πληροφορίες απο skai.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα