Με μια μεγάλη συγκέντρωση (πάνω από 1500 άτομα) στην πλατεία Καρατάσου, η Νάουσα εξέφρασε για μια ακόμη φορά την αντίθεση της στη σχεδιαζόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου της, καθώς και την διαφαινόμενη κατάργηση των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ, οι οποίες θα μεταφερθούν στη Βέροια, το απόγευμα της Δευτέρας 20/2.
Το παρών για μια ακόμη φορά στο προσκλητήριο έδωσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και σύσσωμος ο κλήρος της Νάουσας, ενώ κεντρικός ομιλητής στην πλατεία ήταν ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός και οι συνδιοργανωτές της κινητοποίησης, η ΟΕΒΝ και ο Εμπορικός Σύλλογος. 
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν διαμαρτυρόμενοι οι εργαζόμενοι στην Εργατική Εστία (η οποία κλείνει με απόφαση της κυβέρνησης), μέλη της “Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας”, ο τέως δήμαρχος Νάουσας Δημήτρης Βλάχος, δημοτικοί σύμβουλοι και χιλιάδες πολίτες. 
Στα οριζόντια μέτρα της κυβέρνησης, ο λαός της Νάουσας απαντά με κάθετες κινητοποιήσεις” τόνισε στην ομιλία του ο κ. δήμαρχος, ο οποίος στο τέλος διάβασε το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου της Νάουσας, στο οποίο γίνεται λόγος για απαίτηση των πολιτών να μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο και το ΙΚΑ. 
Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας των συγκεντρωμένων προς το Νοσοκομείο, με δυναμικά συνθήματα από μέρους της “Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας”. 
Αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου, μετέβη στο γραφείο του διοικητή της ενιαίας πλέον διοίκησης Βέροιας – Νάουσας Νίκου Χατζηδημητρίου, όπου και πήραν για μια ακόμη φορά τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υποβαθμιστούν οι κλινικές και θα καλυφθούν οι ανάγκες με επικουρικούς γιατρούς.
Πηγή: epea.com.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα