Την νίκη θα επιδιώξει αύριο (26/2, 15:00) η ομάδα της Βέροιας στην Εύβοια, όπου για το πρωτάθλημα της Football League αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ψαχνών.  Ο προπονητής της «βασίλισσας» δεν θα έχει στην διάθεση του τις υπηρεσίες  ποδοσφαιριστών του Αλέξη Βεργώνη που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες, όπως και του Εμμάνουελ Ολισαντέμπε που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από σύσπαση στον δικέφαλο.   

Η ομάδα της Ημαθίας θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης όπου θα την επιτρέψουν να επιστρέψει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το στραβοπάτημα της περασμένης εβδομάδας στον εντως έδρας αγώνα με τον Φωκικό. Το θετικό είναι ότι τις υπηρεσίες του θα προσφέρει και  ο Καλί του οπίου το δελτίο εκδόθηκε μέσα στην εβδομάδα.
 
Αναλυτικά οι 18 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τα Ψαχνά, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπουλούτ, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Ντιέ, Καπίας, Καλτσάς, Λανγκλέ, Καλί, Κάντι, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Λαναρής.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα