Τι και αν οι Κυβερνώντες έδιναν υποσχέσεις ότι δεν θα κοπεί καμία παροχή ρεύματος, τι και αν το κρύο είναι τσουχτερό, τι και αν ο Δεκέμβριος για τις περισσότερες οικογένειες ήταν οικονομικά αβάσταχτος… Η τοπική ΔΕΗ της Βέροιας (όπως σε όλη την Ελλάδα βέβαια) ξεκίνησε διακοπές στις παροχές του ηλεκτρικού ρεύματος, τοποθετώντας μάλιστα κενά τα σχετικά προειδοποιητικά καρτελάκια στα ρολόγια των πελατών της.  

Οι διακοπές του ρεύματος γίνονται αδιακρίτως και χωρίς καμία προειδοποίηση, ακόμα για λογαριασμούς που έχουν λήξει προ 15 ημερών, τόσο σε σπίτια, όσο και σε επιχειρήσεις (αν το κόψεις το ρεύμα σε μία επιχείρηση, πως περιμένεις να βγάλει λεφτά για να σε πληρώσει;).
Προφανώς η ΔΕΗ δεν είναι κοινωνικό ίδρυμα, αλλά σε όλα πρέπει να υπάρχει ανθρωπιά και κατανόηση, ειδικά τις ημέρες που από την διακοπή μπορούν να προκληθούν σοβαρά οικονομικά ή υγείας προβλήματα.
Όσοι, λοιπόν, δεν πληρώσατε το ρεύμα, να περιμένετε την ΔΕΗ για να σας “τιμωρήσει”…
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα