“Ήταν όλοι στην κηδεία του 58χρονου, πλην του 25χρονου γιου του”: Αυτό ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Δημήτριος Παπαχρήστου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/1, αναφερόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του 58χρονου αγρότη από το Νεόκαστρο Ημαθίας, ο οποίος – όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα – έπεσε νεκρός από το χέρι του ίδιου του παιδιού του.  

Όπως ισχυρίστηκε ο γιος και δολοφόνος του θύματος, δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα – θύματός του, καθώς βρισκόταν στην Πρέβεζα… Αυτό φαίνεται πως ήταν η “σπίθα” που άναψε τις υποψίες των έμπειρων αστυνομικών της Ασφάλειας Βέροιας και από εκεί και πέρα, παρακολουθήθηκαν στενά οι κινήσεις του.
Ο δράστης ήταν και αυτός που “έσπασε” πρώτος, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε, συμπαρασύροντας και τους συνενόχους του, την 51χρονη μητέρα του, που ήταν ο ιθύνων νους της υπόθεσης (όπως όλα δείχνουν) και τον 31χρονο φίλο του από την Πρέβεζα, ο οποίος ήταν γνώριμος στην τοπική αστυνομία της Πρέβεζας και είχε πολλές διασυνδέσεις σε μεγάλους “κοσμικούς” κύκλους…
Ήδη οι δράστες έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και την Δευτέρα 23/1 θα οδηγηθούν στον Ανακριτή. Εν τω μεταξύ κρατούνται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα