Η Βέροια ταξίδεψε στην Αθήνα για το παιχνίδι με την Καλλιθέα με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της επέτρεπε να μείνει στην κορυφή μαζί με τον Πλατανιά. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε, αφού παραχώρησε ισοπαλία με αποτέλεσμα 1-1. Στο πλευρό της Βασίλισσας βρέθηκαν και περίπου 50 άτομα, κυρίως Βεροιώτες φοιτητές που σπουδάζουν στην Αθήνα.  

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, χωρίς όμως αξιόλογες φάσεις και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο. Πριν το τέλος του ημιχρόνου όμως (στο 41′), ο Καλογέρης ανατράπηκε από τον Αρβανίτη και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτυ, όπου το αξιοποίησε με εύστοχη εκτέλεση ο Καντί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλιθέα μπήκε αρκετά δυνατά και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Καντιμοίρη. Σε μία από αυτές, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Μαρουκάκη στο 64′. Η Βέροια μετά την ισοφάριση δεν αντέδρασε και οι φάσεις που απείλησε την εστία της Καλλιθέας ήταν ελάχιστες, ως αποτέλεσμα η λήξη του παιχνιδιού να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Βασίλισσα υποχώρησε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, μιας και ο Πλατανιάς έφυγε νικητής από το γήπεδο της Λάρισας με σκορ 0-1.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παριανός (46′ Παριανός), Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Κατσίκης (90′ Κατσίκης), Καλτσάς, Μιχαλόπουλος (81′ Ματσούκας).

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (67′ Τάντιτς), Λανγκλέ (71′ Λαναρής), Ολαϊτάν, Κάντι (90′ Καπίας), Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καμπούρης, Πασχαλίδης (Εύβοιας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παριανός, Αρβανίτης, Μαρουκάκης, Ρουσάκης – Βεργώνης, Μπάρμπας, Καλογέρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Αγιαννίτης

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα