Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης με τον διακριτικό τίτλο «Έρασμος» που εδρεύει στη Βέροια, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 12ης Δεκ. 2011.

Οι αρμοδιότητες μεταξύ των μελών του Δ.Σ.  Κατανεμήθηκαν ως εξής:

Πρόεδρος: Ελένη Παπαδοπούλου – Γιαννέλου
Αντιπρόεδρος: Παρθένα (Νόπη) Σκεντερίδου – Καστανίδου
Γραμματέας: Κυριακή Ζευγαροπούλου-Σοφιανίδου
Ταμίας: Γεωργία Φωστηροπούλου  
Μέλη: Ειρήνη Κοτρίδου-Χαμαλή
Παρθένα Παπαδοπούλου-Τσίρκα
Νικόλαος Γιοβάνος

Κύριος στόχος του Συλλόγου είναι η περίθαλψη και προστασία των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας με την παροχή κάθε είδους βοήθειας στα άτομα αυτά καθώς και η ευαισθητοποίηση και προώθηση της κοινωνικής συμμετοχής και των πρωτοβουλιών των πολιτών, κυρίως των νέων, σε θέματα εθελοντισμού, στην ενεργοποίησή τους σε θέματα καταγραφής-αντιμετώπισης προβλημάτων που ανακύπτουν στην ευρύτερη περιοχή, στη δημιουργία τράπεζας αίματος και χρόνου, κ.λ.π. Το τηλέφωνο του Συλλόγου είναι: 2331074073.

Κοπή βασιλόπιτας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»

Καλεί

Τα μέλη και τους φίλους του στην εκδήλωση που διοργανώνει για το σύλλογο «Παιδιά της Άνοιξης» και για τα παιδιά των «Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ Βέροιας και Αλεξάνδρειας) και στην κοπή της βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 έως 14:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στρατιωτικής Λέσχης του Β’ Σώματος Στρατού.

Η Πρόεδρος                               Η Γραμματέας
Ελένη Παπαδούλου                 Κυριακή Ζευγαροπούλου
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα