Χωρίς πάθος εμφανίστηκε η ομάδα της Βέροιας στον αγώνα κυπέλλου με την Καλλιθέα και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με σκορ 1-0. Οι Βεροιώτες έδειξαν κουρασμένοι και δεν πίεσαν ιδιαίτερα την ομάδα της Καλλιθέας αν και στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. έτσι κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι στον θεσμό του κυπέλλου για την ομάδα της Ημαθίας.   
Οι Βεροιώτες αν και ειχανε 2-3 καλές ευκαιρίες να φύγουν με την πρόκριση έδειξαν οτι δεν είχαν την απαραίτητη συνεννόηση και το παθός που είχαν στους προηγούμενους αγώνες έτσι ενώ ο διαιτητής είχε δείξει 2 λεπτά καθυστερήσεων στο 93′ από ένα λάθος της άμυνας ο Πλατέλλας με σουτ  μέσα από την μεγάλη περιοχή έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Από τη ΒΕΡΟΙΑ, που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, ξεχώρισαν οι Τζημογιάννης, Σιλιγαρδάκης και Καντιμοίρης. Καλύτεροι από τους γηπεδούχους ήταν ο σκόρερ Πλατέλλας και οι Ρουσάκης, Κατσούλης. 
Οι Βεροιώτες πλέον θα αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα καθώς διεκδικούν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία που είναι και ο κύριος στόχος για αυτή τη σεζόν. Την “Βασίλισσα” ακλούθησαν περίπου 25 Βεροιώτες και ενθάρρυναν την ομάδα.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Κατσούλης, Σταύρου, Ρουσάκης, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Βιδάλης, Ηρακλής (74′ Καλτσάς), Πλατέλλας, Αρβανίτης, Πρίπου, Ντιαλό (72′ Μαρουκάκης).

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Καλτσάς (76′ Τάντιτς), Παυλίδης (73′ Ολαϊτάν), Λαναρής, Λανγκλέ (61′ Σαμαράς), Φαρινόλα, Καπίας, Καλογέρης, Σιλιγαρδάκης, Αμαραντίδης

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα