Όλο το προηγούμενο διάστημα, σκοπίμως δεν αναφερθήκαμε στις φήμες και τις εκτιμήσεις για όσα ακούγονται για τις θέσεις των υποψηφίων στις βουλευτικές εκλογές από την Ημαθία. Πλέον, όλα δείχνουν πως οδεύουμε ολοταχώς προς τις εκλογές και από εδώ και πέρα οι “μνηστήρες” έχουν κάθε δικαίωμα να ξεκινήσουν τον… χορό της διεκδίκησης μίας θέσης στο ψηφοδέλτιο του κόμματός τους.  
Όσον αφορά τα ονόματα, ακούγονται πολλά, αλλά είναι ακόμη επισφαλές να αναφερθούμε σε αυτά, για να μην… κάψουμε και να μην καούμε!
Ωστόσο, ένα είναι το βέβαιο: Η μάχη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα είναι μεταξύ του Τάσου Σιδηρόπουλου και του Άγγελου Τόλκα για την κατάκτηση της μίας (όπως φαίνεται) έδρας που θα κατέχει στην Ημαθία, ενώ στη Ν.Δ. η μάχη που θα γίνει για τις υπόλοιπες έδρες θα είναι ιδιαίτερα σφοδρή μεταξύ των “παλιών” (όσοι από αυτούς συνεχίσουν) που μάλλον θα ωφελήσει τους νεότερους και “ακάπνιστους” υποψηφίους που σίγουρα θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο.
Το 2009, η Ν.Δ. έψαχνε με το… δίκαννο υποψηφίους και στην ουσία υπήρξε “επίταξη” στελεχών για να γεμίσει το ψηφοδέλτιο. Το πιο πιθανό να γίνει το ίδιο στο ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά…
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα