Συνελήφθη το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας Έλληνας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος 74χρονου. Όπως καταγγέλθηκε από τον παθόντα στην ίδια περίπτωση ενέχονται άλλοι δύο δράστες, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται.  

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στο Στενήμαχο Ημαθίας ο 74χρονος ενώ ανέμενε σε στάση λεωφορείων προκειμένου να μεταβεί στη Βέροια, τον πλησίασε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 31χρονου, όπου επέβαιναν τρεις άγνωστοι προς αυτόν άντρες και οι οποίοι προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν μαζί τους στη Βέροια. Κατά τη διαδρομή οι ανωτέρω δράστες άλλαξαν πορεία και ασκώντας στον παθόντα ψυχολογική και σωματική βία του αφαίρεσαν (2) κινητά τηλέφωνα, μία (1) χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό της, ένα (1) δαχτυλίδι και ένα (1) σουγιά. Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν σε ερημική αγροτική περιοχή στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Από την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 31χρονος, ενώ διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα