Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιόρτασε σήμερα (21/11) το Β΄ Σ.Σ., με τέλεση Θείας Λειτουργίας στο παρεκκλήσιο του στρατοπέδου “Μακεδονομάχου Καπετάν Αμύντα” στη Βέροια, έδρα του Στρατηγείου του Σώματος, κατάθεση στεφάνων και επίδειξη οπλικών συστημάτων.
Η σημερινή ημέρα αποτέλεσε αφορμή και για δεκάδες μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων από τη Βέροια να γνωρίσουν από κοντά ελικόπτερα, άρματα μάχης και άλλα οπλικά και υποστηρικτικά συστήματα του Στρατού. 

Η Κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από την ειδική γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης Μαρία Παπαγεωργίου, η Βουλή από τον βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα, ενώ παρόντες, πέρα από τον οικοδεσπότη διοικητή του Β΄ Σ.Σ. αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τόπη, ήταν ο Μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και μαθητές σχολείων της Βέροιας.
Μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βέροιας
Μαθητές δημοτικών σχολείων της Βέροιας
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα