Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας στα Ριζώματα, τον περασμένο Αύγουστο, ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου αναφερόμενος στους λόγους παραίτησής του από την θέση του αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είπε πως ένας από αυτούς ήταν η μη δυνατότητα ελέγχου, από την αρμόδια υπηρεσία στην οποία το ζήτησε, των δικαιούχων των επιδομάτων πρόνοιας. Όπως είχε σημειώσει μάλιστα, δεν θα ήθελε να βρεθεί κατηγορούμενος εξαιτίας των «μαϊμού» αναπήρων.  

Δύο μήνες σχεδόν μετά, κανένας έλεγχος δεν έχει γίνει και όταν στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας συζητήθηκε το θέμα της καταβολής τους, προέκυψε πως ο έλεγχος απλώς γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο.
Όσον αφορά την ροή των πληρωμών, γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως τουλάχιστον διαβεβαίωσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών Βέτα Αρχοντάκη, σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Απόστολου Νεστορόπουλου.
Πηγή: Εφημ. “Λαός”
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα