Ο Άγγελος Τόλκας θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Βέροιας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του inveria.gr, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί επίσημα. Το γεγονός ότι η Κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από υφυπουργό μάλλον συμβαίνει επειδή ο κ. Τόλκας κατάγεται από την Ημαθία, καθώς στις τελευταίες παρελάσεις η Κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από “δευτερεύοντα” στελέχη, όπως Γενικούς Γραμματείς.  

Ωστόσο, η εκπροσώπηση αυτή κάθε άλλο παρά “εύκολη” θα είναι για τον ημαθιώτη υφυπουργό, καθώς θα είναι ο βασικός δέκτης των όποιων διαμαρτυριών υπάρξουν (αν υπάρξουν), ως στέλεχος του Κυβερνητικού σχήματος.
Σε καλύτερη θέση – αλλά όχι απολύτως “ασφαλή” – θα είναι οι βουλευτές Τάσος Σιδηρόπουλος, κυρίως, αλλά και Θανάσης Γικόνογλου (αν παραβρεθεί), καθώς και οι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης. 
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα