Πανεργατική και μαζική κινητοποίηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, με το σύνολο των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων να κατεβαίνουν στους δρόμους και να διατρανώνουν την αντίθεσή τους στην Κυβέρνηση Παπανδρέου και την σκληρή, άδικη και αδιέξοδη πολιτική που ασκεί, πλήττοντας με πρωτοφανή τρόπο την μικρομεσαία τάξη, με απανωτά χαράτσια και φορολογίες και άλλα εξοντωτικά μέτρα.  


Στην «μάχη» της 19ης Οκτωβρίου, μπαίνει η πλειοψηφία των εργαζομένων, ελεύθερων επαγγελματιών, ανέργων και συνταξιούχων της Βέροιας,  με συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Τετάρτης στη Βέροια.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας και Περιχώρων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Βέροιας και Περιχώρων και το ΠΑΜΕ, καλούν τα μέλη τους σε συγκέντρωση στην πλατεία Ωρολογίου Βέροιας, στις 10 το πρωί. Την ίδια ώρα, σε συγκέντρωση έξω από το ΙΚΑ Νάουσας καλεί το Σωματείο ΙΚΑ Νάουσας. 
Προσυγκέντρωση στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Πρ. Ηλία, στο εμπορικό κέντρο της Βέροιας θα κάνει επίσης στις 10 π.μ. ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, για να συμμετάσχει στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, η οποία έχει προγραμματιστεί στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία του.
Το inveria.gr, λόγω της συμμετοχής των στελεχών του στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, από τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου, θα λειτουργεί  με ειδήσεις επιφυλακής, δηλαδή, θα αναρτηθούν μόνο εξαιρετικά έκτακτες ειδήσεις.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα