Δεν πραγματοποιήθηκε, τελικά, η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια, αφού αγανακτισμένοι πολίτες και οργανώσεις της Αριστεράς έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Κυβερνητικής πολιτικής. Αν και αρχικά η πρόθεση των διαδηλωτών φαινόταν πως είναι η απομάκρυνση των επισήμων και όχι ματαίωση της παρέλασης, δόθηκε εντολή από τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη να μην πραγματοποιηθεί, δεδομένου ότι ο κόσμος που είχε συρρεύσει εντός του χώρου που θα διεξαγόταν η παρέλαση ήταν πολύς και, ενδεχομένως, προς αποφυγή επεισοδίων.  

Η κίνηση αυτή από κάποιους πολίτες χειροκροτήθηκε, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκδήλωσαν την δυσαρέσκειά τους για την ματαίωση της παρέλασης.
Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθούν βίντεο από τις διαδηλώσεις, τις δηλώσεις της Δημάρχου Βέροιας για το θέμα και τις στιγμές έντασης που επικράτησαν σε πολλές περιπτώσεις.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα