Συνελήφθησαν, στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις Ελληνες , ηλικίας 35, 35, 43 και 37 χρονών,

για ληστείες σε πολίτες στο δρόμο. Ένας από τους συλληφθέντες μάλιστα, ο οποίος συμμετείχε ως τσιλιαδόρος, είναι Αστυφύλακας (ο 37χρονος) και υπηρετεί σε υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Α.

Μετά , προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα ,τους τελευταίους τρεις μήνες και προχωρούσαν σε ληστείες.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι :

Στην Εκάλη, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα ακινητοποίησαν 75χρονο και του αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -20.000- ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και κάρτες τραπεζών.

Στο Μοσχάτο, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν 66χρονο και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά αυτοκινήτου με το οποίο και διέφυγαν.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους βρέθηκαν :

Το χρηματικό ποσό των -7.895- ευρώ.

Ένα περίστροφο.

Συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν, καθώς τα μπουφάν και τα κράνη που φορούσαν στη ληστεία της Εκάλης.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 37χρονος Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.