Απόπειρα διάρρηξης του χρηματοκιβωτίου στο νοσοκομείο Βέροιας επιχείρησαν σήμερα (5/9) τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 5 π.μ., πέντε άγνωστοι άνδρες (τσιγγάνοι), οι οποίοι μπήκαν στο ισόγειο του νοσοκομείου και κατευθύνθηκαν στα γραφεία της διοίκησης, όπου βρίσκεται, με σκοπό να το παραβιάσουν.
Οι τέσσερεις από αυτούς μπήκαν στο νοσοκομείο και κατάφεραν να μετακινήσουν περίπου 10 μέτρα το χρηματοκιβώτιο, χωρίς όμως να καταφέρουν να το ανοίξουν, ενώ ο πέμπτος ήταν έξω και φύλαγε «τσίλιες». 

Οι ύποπτες κινήσεις έγιναν αντιληπτές και  κλήθηκε η αστυνομία. Οι δράστες κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, με όχημα μεγάλου κυβισμού, το οποίο που είχαν σταθμεύσει στο πάρκινγκ των ιατρών.
Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος από περιπολικά της Ασφάλειας, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα με το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό τους,  και αναζητούνται από την αστυνομία.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του inveria.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα άτομα που επιχείρησαν τη διάρρηξη, να είναι μέλη της συμμορίας που βάζει στόχο το τελευταίο διάστημα δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα