Από την ΔΕΗ περιοχής Βέροιας, εκδόθηκε ανακοίνωση, σχετικά με την 3ωρη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή μεταξύ των χωριών Ασώματα και Παλατίτσια, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΗ. Η διακοπή θα γίνειστις 11-9-2011 ημέρα Κυριακή, στις παρακάτω περιοχές:
Από ώρα 07.30 μέχρι 10.30: Τμήμα Ασωμάτων, ΚΕΨΕ, Μετόχι, Βεργίνα, Παλατίτσια και στους πελάτες της ΔΕΗ Βασιλικοί Τάφοι Βεργίνας, TEDESKO, ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑΣ και στα λοιπά εργοστάσια, αρδευτικά και βουστάσια των παραπάνω περιοχών.   
 
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν ρεύμα. Έτσι   για   λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα