Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση βρίσκονται από σήμερα τα ξημερώματα οι ιδιοκτήτες ταξί, συμμετέχοντας στη σημερινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Η 24ωρη απεργία τους ξεκίνησε στις 5 το πρωί της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί στις 5 το πρωί της Παρασκευής.  

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί σημειώνει ότι αντιδρά στην «μεθοδευμένη κυβερνητική πολιτική που υπαγορεύει άμεσο ξεπούλημα των επιβατικών μεταφορών στα οργανωμένα συμφέροντα (καρτέλ)». Οι αυτοκινητιστές καταγγέλλουν ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι «η δημιουργία μιας νέας γενιάς ανέργων, η αντικατάσταση των σημερινών εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων με χαμηλόμισθους και ανασφάλιστους οδηγούς ασιατικής προέλευσης». Μάλιστα, κάνουν λόγο για διαμόρφωση κοινού μετώπου ταξί και ΜΜΜ και προαναγγέλλουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχουν σε κοινές απεργιακές κινητοποιήσεις.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα