Για γέλια, αλλά κυρίως για κλάματα, είναι πολλές φορές οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας, με αποκορύφωμα την χθεσινή (26/9) συνεδρίασή του… Ενώ ο δήμος έχει σοβαρά προβλήματα που επιζητούν σθένος και πολιτική βούληση, αρκετοί από τους παρόντες περί άλλων τύρβαζαν, προσπαθώντας ο καθένας με τον τρόπο του να κάνει το… κομμάτι του.   
Άλλοι αναλώνονταν σε πολιτικές κορώνες, άλλοι σε αψιμαχίες, άλλα σε τσαμπουκάδες και κάποιοι άλλοι πόζαραν στους φωτογραφικούς φακούς.
Η έλλειψη σοβαρότητας “χτύπησε κόκκινο”, όχι τόσο από τους δημοτικούς συμβιούλους, αλλά κυρίως από κάποιους άλλους παραγοντίσκους, που θεωρούν πως η παρουσία τους στα συμβούλια και στα κοινά είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προβάλουν τα σωματικά τους κάλλη, προφανώς επειδή στερούνται των αντίστοιχων διανοητικών ή νοητικών, όπως έχουν αποδείξει από την πολύμηνη “αφωνία” τους.
Και οι δόλιοι πολίτες της Βέροιας περιμένουν από αυτά τα άτομα χαΐρι και προκοπή… Βέβαια, την κύρια ευθύνη την έχουν οι μερικές εκατοντάδες των πολιτών που τους ψήφισαν, αλλά είπαμε, το πάθημα ας γίνεται μάθημα. Αν όχι, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα