Ολοκληρώθηκαν και φέτος με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  «ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΙΚΑ 2011- ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» στο αμφιθέατρο Αγίας Παρασκευής  στις 25 – 26 Ιουλίου που διοργάνωσε ο Μορφωτικός – Αθλητικός Σύλλογος «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ». 
Φέτος φιλοξενήθηκαν ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος «ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ» από την Φλώρινα, ο Προοδευτικός  Σύλλογος Ματσαράγκας Μεσολογγίου, ο Χορευτικός σύλλογος Μακρυκάπας Εύβοιας «ΤΑ ΒΑΒΟΥΛΑ», ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη Κοζάνης, ο Σύλλογος Κρητικών Ν. Ημαθίας και τα χορευτικά τμήματα (παιδικό – εφηβικό) του Μ.Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.


Με σύμμαχο τον καλό καιρό  το πλήθος του κόσμου που μαζεύτηκε στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής μπόρεσε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων και να γλεντήσει με ζωντανή παραδοσιακή μουσική μέχρι τα ξημερώματα. Με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσαν οι θεατές όλα τα χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν χορούς από την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την Ρούμελη τα νησιά και τον Πόντο! 
Στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης συνέβαλαν σημαντικά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που στάθηκαν δίπλα στο Δ.Σ με υπομονή και κουράγιο.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι :Οι εφημέριοι της  Αγίας Παρασκευής Νεκτάριος και Ναθαναήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης  Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης Κώστας, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη,  οι Αντιδήμαρχοι καθαριότητας Θεοδωρίδης Θεόδωρος , περιβάλλοντος κ. Βοριαζίδης Κωνσταντίνος , ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑ κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Κάκαρης Γιώργος, η δημοτική σύμβουλος κ. Παπαϊωάννου Μαρία,  εκπρόσωποι συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα της Αντιπεριφέρειας   Ημαθίας και του Δήμου Βέροιας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τον τρόπο τους μας βοήθησαν να επιτύχουμε το στόχο μας. Τον αντιπεριφερειάρχη  κ. Καραπαναγιωτίδη Κώστα, τη Δήμαρχο Βέροιας κα Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, τους αντιδημάρχους κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρο, κ. Βοριατζίδη Κωνσταντίνο και κ. Λαζαριδη Αριστομένη  καθώς τους τεχνικούς με τα συνεργεία του δήμου για την περιποίηση του χώρου (καθαρισμός – πλύσιμο χώρου εκδηλώσεων, στήσιμο εξέδρας κ.λ.π.)
 Τον  Πρόεδρο, το Δ/Σ ,τον Δ/ντή και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ιδρύματος Παναγία Σουμελά  κ. Φωτιάδη Βασίλη για την φιλοξενία των χορευτικών συγκροτημάτων στους ξενώνες της Ιεράς Μονής .
Την τροχαία Βέροιας καθώς  και το τμήμα τάξης.
Τον τοπικό τύπο εφημερίδες ΛΑΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ, τα blogs VERIA NEWS, ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ, ΛΑΙΚΟΥΡΑ.
Ευχαριστούμε επίσης τους:
Την βιομηχανία ΙΡΙΣ ( κατεψυγμένα αρτοποιήματα ) και τον κ. Τσανακτσίδη Χρήστο, S/M ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ,
PANINI (τυποποιημένα προϊόντα),
Φαρμάκη Αστέριο(τυροκομικά) ,
Τραπεζανλίδη Κώστα ( ειδή μαναβικής ),
 Πατσιαβούρα Νίκο(τυροκομικά ) ,
Κονσερβοποιία ΖΑΝΑΕ (σαλατικά ) ,
Σαλατοποιία ΕΥΓΕ,
Κάβα  ποτών ΚΟΡΜΟΣ,
 Ασλάνογλου Αλεξάνδρα, Ιωσηφίδη Άρη  (είδη μαναβικής )
Καριπίδης Νικόλαος (εμπορία ζαχαροειδών ),
  για την προσφορά τροφίμων και ποτών.
Τον πολιτιστικό σύλλογο Ράχης για την διάθεση τραπεζοκαθισμάτων.

Τους καλλιτέχνες:
Τριανταφυλλίδη Δ. (λύρα, τραγούδι) ,
Λαζαρίδη Χ. (λύρα),
Κωσταντινίδη Γιάννη (λύρα),
Λαφτσίδη Ν. (λύρα),   
Νίκο Σιδηρόπουλο (λύρα),
Χρήστο Βαρύτιμο  (λύρα), 
Συμεωνίδη Χ. (νταούλι),
Γιαγτζόγλου  Ν. (νταούλι),
Ιορδάνη Σιδηρόπουλο (νταούλι),
Γιώτη Κωνσταντινίδη (τραγούδι),
Ζουντουρίδη Α.(τραγούδι),
Παπαδόπουλο Λ. (τραγούδι), που διασκέδασαν αφιλοκερδώς τον κόσμο.

 Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες και κυρίους μέλη και φίλοι του συλλόγου και το χορευτικό τμήμα (παραστάσεων) που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να γίνει η φιλοξενία των συγκροτημάτων άνετη.(φαγητό-ξεναγήσεις)
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα