Tο τμήμα μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας διοργανώνει συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Κυριακή στις 4 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Η εκδήλωση που έχει σκοπό την προβολή της ομάδας, είναι μέρος του γενικότερου προγραμματισμού της φετινής χρονιάς, ενώ η προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στα καταστήματα SEVEN Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Γ. Τραπεζανλίδης ανέφερε:

« Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα τον προγραμματισμό μας σε όλα τα επίπεδα για την φετινή χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε τη συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ευελπιστώντας ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθειά μας αλλά και να διασκεδάσει, λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκήνής. Στόχος της ομάδας αλλά και δικός μου προσωπικά είναι να προσφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στη τοπική κοινωνία και στους νέους της πόλης, να περνάμε το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι και να τους δίνουμε εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα τους. Να είστε βέβαιοι ότι ακολουθούν κι άλλες ενέργειες προς αυτή τη κατεύθυνση. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο της πόλης να έρθει να διασκεδάσει μαζί μας. Να τραγουδήσουμε μαζί και να πούμε αντίο στο καλοκαίρι με τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στα καταστήματα SEVEN Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν τω μεταξύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς. Η τιμή τους θα είναι 20 ευρώ και θα αφορά όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Η τιμή του απλού εισιτηρίου ορίστηκε στα 3 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά αλλά και ο τρόπος διάθεσης τους θα είναι γνωστά σε λίγες μέρες.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα