Με αίσιο τέλος φαίνεται ότι ολοκληρώνεται ο αγώνας των κατοίκων του Πλατέος και της δημοτικής αρχής του δήμου Αλεξάνδρειας αφού όπως πριν από λίγο ενημερώθηκαν ότι το σχολείο τους παραμένει ανοιχτό με απόφαση της Χριστοφιλοπούλου που θα υπογράψει σήμερα (Πέμπτη) ή το αργότερο την Παρασκευή.

Στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 17/8 επισκέφθηκε το σχολείο και συναντήθηκε με τους κατοίκους που μένουν επί 15 μέρες στην κατάληψη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Τάσος Σιδηρόπουλος και τους ενημέρωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του η Υφυπουργός και η οποία του είπε ότι θα αναστείλει την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος και ότι η υπογραφή της απόφασης αυτής θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή και θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ τις επόμενες ημέρες.
Συνεπώς, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας οφείλει άμεσα να ορίσει εκ νέου τους καθηγητές στο Γυμνάσιο Πλατέος και να ακυρώσει όλες τις αποφάσεις που εξέδωσε σχετικά με την μαθητική κατανομή.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα